Over ons

Wij zijn een agrarisch glastuinbouw bedrijf die specifieke kruiden en pepers kweekt voor de AGF sector. De Peperpot is tevens ook toeleverancier van tuin technische producten aan glastuinbouw ondernemers en groenbedrijven. Hier in onze online winkel kun je alles vinden wat in en rondom je kas, tuin en groenbedrijf van belang is. Ook op het gebied van healthy lifestyle producten, kruiden en specerijen kunnen wij jou van dienst zijn.

Ben je een glastuinbouw ondernemer een groenbedrijf of ben je in het bezit van een koude of verwarmde kas, tuin of een mooie grote ruimte in huis om je groenten en kruiden in op te kweken? Bij De Peperpot kun je van alles vinden op het gebied van Technisch tuinieren.

Elk jaar weer leveren wij zaailingen en jonge plantjes aan bedrijf en consument. Onder andere peperplantjes, amarantblad, waterspinazie, boterblad, aubergines, courgettes, knolselderij en nog veel meer.

Leveranciers

Ook werken wij samen met een aantal gerenommeerde leveranciers die wereldwijd hoogwaardige producten leveren met name healthy lifestyle producten en apparaten zoals slowjuicers, voedseldrogers, kiemapparaten, tarwegraspoeders, paddenstoelpoeders, natuurzouten, zoetstoffen, eetbare oliën, zaden, kruiden, specerijen en biologisch geteelde groenten en fruit welke worden vervaardigd tot hoogwaardige poeders en superfoods. Vervolgens worden deze onder strenge voorwaarden gevriesdroogd, verpakt en verscheept naar ons land.
Onze leveranciers streven altijd naar de beste zorg en kwaliteit.

Leveranciers

Vrienden van De Peperpot