Retour Informatie

Bij De Peperpot is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar retour@depeperpot.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.”

Je kunt het artikel retour sturen naar:

De Peperpot
Cillershoekstraat 2A
3081 BA  Rotterdam

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Peperpot geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via retour@depeperpot.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.
Het retourneren is op eigen risico. De kosten zijn voor eigen rekening. Zorg er daarom voor dat je een retourzending voldoende frankeert. De kosten van het product en de oorspronkelijke verzendkosten worden zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, teruggestort.

Modelformulier voor herroeping