Toont alle 2 resultaten

Byzoo SlowJuicers: Innovatie en kwaliteit in sapmaken

Bij De Peperpot zijn we verheugd om de Byzoo SlowJuicers te presenteren, een toonbeeld van innovatief koken en Nederlands design. Byzoo, een Nederlands merk dat is ontstaan vanuit een pioniersgeest, biedt een reeks apparaten aan die zowel functioneel als gebruiksvriendelijk zijn. Hun slowjuicers, waaronder het populaire model Rhino, zijn ontworpen om in een handomdraai heerlijke en voedzame sappen te maken.
Meer lezen

Weergave: 12-24-48-All

Byzoo Horizontale Slowjuicer Rhino + 3 Byzoo flesje

De Byzoo Horizontale Slowjuicer Rhino
Inclusief:
3x Byzoo 360ml flesjes

De Byzoo Horizontale Slowjuicer Rhino is dé ideale slowjuicer wanneer u graag groene sappen met bladgroenten of tarwegras- en gember shots wilt maken. Dit is het nieuwste model van het jonge Nederlandse merk na het op de markt brengen van de populaire Byzoo Slowjuicer Zebra.

 

Artikelnummer: PSJ33-3 Categorieën: ,
299.00
Actie

Byzoo Verticale Slowjuicer SJ01+ 1 Byzoo Flesjes

Byzoo Verticale Slowjuicer SJ01 + 3 Byzoo Flesjes
Inclusief:
1x 360ml Byzoo flesje

 

De Byzoo Verticale Slowjuicer is een echte alleskunner onder de  slowjuicers. Naast het juicen van sapjes is de SJ01 uitermate geschikt voor het maken van sorbets, smoothies, notenmelk en allerlei andere lekkere recepten. Deze lekkere recepten maak je met de gratis meegeleverde fijne, dichte en grove zeef. De SJ01 beschikt over een krachtige, stille AC motor.

 

149.00