Reflectoren CMH

Toont alle 3 resultaten

Weergave: 12-24-48-All

Azer Vega Green 95% Reflectie CMH 55x60cm 315W PGZ Fitting

Artikelnummer: 1160.1187S/PRF52328 Categorieën: , , ,
87.20

Fittingen, Spreaders & Accessoires

Lumatek Fitting Adapter PGZ18 Naar E40 Porselein

18.10

Lumatek Fitting Adapter PGZ18 Naar E40 Porselein

LUMATEK FITTING ADAPTER PGZ18 NAAR E40 PORSELEIN

Om een keramische metaalhalide lamp (ook bekend als CMH/CDM/LEC) als kweeklamp te kunnen gebruiken, heeft u een adapter nodig. Deze Lumatek Fitting Adapter converteert een CDM-groeilamp of bloeilamp naar een E40-fitting zodat u eenvoudig de lamp kunt aansluiten aan een ballast.

 

Voordelen CMH-kweeklamp

Bespaar op uw elektriciteitsrekening en produceer dezelfde opbrengsten;

Geeft volledig spectrum licht waar planten van houden;

Minder warmteafgifte dan vergelijkbare HPS-lampen;

Geeft 1,9 umols PPF per watt af – verbazingwekkend efficiënt.

 

Gebruiksaanwijzing

Schroef de adapter in uw huidige reflector E40-fitting en schroef de CDM-lamp zo strak mogelijk in de converter in uw reflector. Maak hierbij gebruik van een schone, droge doek. Draai de lamp zo strak mogelijk aan. Indien u dit niet doet, kunnen er vonken ontstaan ​​tussen het middelste contact van de lamp en de lamphouder. Hierdoor smelt het soldeercontact op de onderkant van de lamp, waardoor schade wordt veroorzaakt en het niet meer bruikbaar is. Zorg er daarom voor dat de lamp schoon is en volledig vrij van vingerafdrukken. Hang uw reflector ten slotte op de juiste hoogte voor de CMH-lamp. Steek de stekker in een stopcontact en zet hem aan. De ballast start op en verlicht de lamp.

 

Het wattage van uw ballast MOET overeenkomen met het wattage van de lamp die u gebruikt. Zodra dit afwijkt, is er een hoog risico op brand of apparatuurschade. Gebruik bovendien nooit een HPS- of MH-voorschakelapparaat met CMH-lampen.

18.10

Secret Jardin DY80 CMH Daisy Reflector Ø 80cm Hoogte 36.5cm 315W PGZ18 Fitting

De Secret Jardin Daisy is de eerste paraplu vormige opvouwbare reflector. De Daisy Ø 80 cm is geschikt voor alle CMH / CDM lampen tot 315 watt die over een PGZ18 fitting beschikken. De Daisy reflector is voorzien van een thermische beveiliging die de lamp uitschakelt als de temperatuur te hoog word.

Dankzij de verticale bevestiging van de lamp en het gebruikte reflectie materiaal bereikt tot 40% meer licht de plant. Het ontwerp van de Daisy zorgt er ook voor dat de lamp dichter bij de plant mag komen. Door de compacte afmetingen is de Daisy Ø 80 cm ook uitermate geschikt voor de kleinere kweektenten.

45.20