Fittingen, Spreaders & Accessoires

Toont alle 5 resultaten

Weergave: 12-24-48-All

Fittingen, Spreaders & Accessoires

Adjust-A-Wing Lamphouder E40

30.20

Adjust-A-Wing Lamphouder E40

ADJUST-A-WING LAMPHOUDER

 

Originele Adjust-A-Wing lamphouder. De lamphouder heeft een in hoogte verstelbare E40 fitting welke geschikt is voor lampen tot 1000watt. De lamphouder is geschikt voor alle type Adjustawings (Avenger, Defender, Enforcer).

30.20

Fittingen, Spreaders & Accessoires

E40 Fitting Porselein 75mm x Ø 70mm.

9.55

E40 Fitting Porselein 75mm x Ø 70mm.

E40 FITTING PORSELEIN

 

Degelijke keramische fitting gemaakt van porselein geschikt voor alle MH en HPS lampen met E40 voet. Dankzij de standaard montageplaat kan deze eenvoudig ergens op bevestigd worden.

 

Eigenschappen:

 

Keramische (porselein) lamphouder E40;

CE gekeurd;

Met montage plaat;

Kleur wit;

Afmetingen 75mm x Ø 70 mm.

Artikelnummer: a018010/PRF52336 Categorieën: , , ,
9.55

Fittingen, Spreaders & Accessoires

Lumatek Fitting Adapter PGZ18 Naar E40 Porselein

18.10

Lumatek Fitting Adapter PGZ18 Naar E40 Porselein

LUMATEK FITTING ADAPTER PGZ18 NAAR E40 PORSELEIN

Om een keramische metaalhalide lamp (ook bekend als CMH/CDM/LEC) als kweeklamp te kunnen gebruiken, heeft u een adapter nodig. Deze Lumatek Fitting Adapter converteert een CDM-groeilamp of bloeilamp naar een E40-fitting zodat u eenvoudig de lamp kunt aansluiten aan een ballast.

 

Voordelen CMH-kweeklamp

Bespaar op uw elektriciteitsrekening en produceer dezelfde opbrengsten;

Geeft volledig spectrum licht waar planten van houden;

Minder warmteafgifte dan vergelijkbare HPS-lampen;

Geeft 1,9 umols PPF per watt af – verbazingwekkend efficiënt.

 

Gebruiksaanwijzing

Schroef de adapter in uw huidige reflector E40-fitting en schroef de CDM-lamp zo strak mogelijk in de converter in uw reflector. Maak hierbij gebruik van een schone, droge doek. Draai de lamp zo strak mogelijk aan. Indien u dit niet doet, kunnen er vonken ontstaan ​​tussen het middelste contact van de lamp en de lamphouder. Hierdoor smelt het soldeercontact op de onderkant van de lamp, waardoor schade wordt veroorzaakt en het niet meer bruikbaar is. Zorg er daarom voor dat de lamp schoon is en volledig vrij van vingerafdrukken. Hang uw reflector ten slotte op de juiste hoogte voor de CMH-lamp. Steek de stekker in een stopcontact en zet hem aan. De ballast start op en verlicht de lamp.

 

Het wattage van uw ballast MOET overeenkomen met het wattage van de lamp die u gebruikt. Zodra dit afwijkt, is er een hoog risico op brand of apparatuurschade. Gebruik bovendien nooit een HPS- of MH-voorschakelapparaat met CMH-lampen.

18.10

Fittingen, Spreaders & Accessoires

Lumii Converterset IEC Stekker

5.55

Lumii Converterset IEC Stekker

LUMii HID to CFL Converter kit

De LUMii HID to CFL Converter kit maakt de LUMII MAXii Reflector Deluxe geschikt voor een CFL lamp. Deze kit bevat een korte extra kabel om de geleverde IEC om te zetten in een conventionele stroomvoorziening, alsmede een innovatieve steuninrichting ter ondersteuning voor het extra gewicht van een CFL lamp.

De LUMII MAXii Reflector Deluxe vindt u in de categorie Reflectoren. Om dit product te bezichtigen klik hier

 

CFL of HPS? U kiest!

Met het LUMii MAXii systeem en de CFL Converter Kit kunt u een koele CFL lamp gebruiken voor de vegetatieve groei. En biedt dus de mogelijkheid in de bloei over te stappen naar een HPS lamp door simpelweg de stekker uit de omvormstekker te halen en de stekker in de LUMii ballast te doen; allemaal zonder uw reflector er af te halen.

5.55
+
Uitverkocht

Fittingen, Spreaders & Accessoires

Secret Jardin E40 CFL Lamphouder Max 300W

11.65

Secret Jardin E40 CFL Lamphouder Max 300W

SECRET JARDIN E40 CFL LAMPHOUDER MAX. 300 WATT

Degelijke plug-and-play keramische fitting gemaakt van porcelein en voorzien van een ophanghaak zodat deze snel en eenvoudig in een kweektent kan worden opgehangen. De Secret Jardin E40 CFL lamphouder heeft een aansluitsnoer van 2.40 lang en is geschikt voor alle CFL en LED lampen tot 300 watt.

11.65