Trinatech Adjust-A-Glide Reflector Belichting tot 2,35 m² E40 Fitting

37.45

Trinatech Adjust-A-Glide Reflector

 

 

De Trinatech Adjust-A-Glide Reflector voor Hogedruk Tuinbouwlampen is een nieuwe innovatieve reflector van hoogwaardig corrosie bestendig diamant aluminium met verstelbare parabolische reflecterende vleugels. Door simpelweg met één knopdruk de stelkabel langer of korter te maken, komen de vleugels verder van elkaar of dichter bij elkaar te staan en kan zodoende het lichtoppervlak aangepast worden. Met de Adjust-a-Glide stelkabel regel je precies de spanwijdte van de reflecterende vleugels, van breedstraler naar medium- en diepstraler.

Verhoogd rendement

 

 

De vleugels van de Adjust-a-Glide Reflector zijn gemaakt van super reflecterend aluminium met een speciaal diamant reliëf waardoor een hoger rendement gehaald wordt dan de meeste andere reflectoren. Met de Adjust-a-Glide Reflector kan een verbetering van het (licht) rendement worden verkregen tot 50% meer dan bij gebruik van een standaard spiegel kap of hamerslag reflector, ook kan een tot 75% groter gebied worden belicht. Bij gebruik van een 400 watt tuinbouwlamp 0.75m² tot wel 1,25 m² en van 1,25 tot 2,35 m² voor de 600W lampen.

Spreader

 

 

De Adjust-a-glide Reflector wordt standaard geleverd met een Spreader. Deze spreader zorgt ervoor dat de warmte van de lamp van de plant weggevoerd wordt, waardoor men de reflector tot 20-30 cm van de boven de toppen van de planten kan laten zakken.

Door gebruik te maken van de spreader worden de lichtstralen gedeeltelijk afgeleid naar de reflector vleugels. Dit zorgt ervoor dat veel van de door de lamp geproduceerde warmte van de plant weggevoerd wordt en een betere verdeling van de lichtbundel.

Kenmerken:

 

 

Volledig verstelbare parabolische vleugel reflector

96% reflectie door hoge kwaliteit diamant aluminium

Vergroot het lichtoppervlak per lamp tot 75%

Controle over lichtspreiding en intensiteit

Geschikt voor gebruik met hogedruk lampen tot 600 Watt

Plug & play – voorzien van 2,8 meter stroomkabel met IEC C14 stekker

Uitverkocht

Zorgvuldig verpakt en veilig betalen met Ideal
Verzonden binnen 1-3 werkdagen
Heeft u vragen? Wij helpen u graag!
Artikelnummer: a131040/PRF5236 Categorieën: , , ,